Neinvazivna mezoterapija kao moderna alternativa klasičnoj mezoterapiji, predstavlja estetsku proceduru, kojom se u kožu, uz pomoć različitih metoda, ubacuju visoko kvalitetne hranljive materije, koje tkivu nedostaju, a neophodne su za njegovo pravilno funkcionisanje.
Tretmanom  se  ubrzava i poboljšava metabolizam i prokrvljenosti kože i veziva,popravlja limfna drenaža, podstiče regeneracija i jačaju odbrambene funkcije kože i veziva.

Neinvazivna mezoterapija, kao i klasična mezoterapija ima za cilj restruktuisanje i  podsticanje prirodnih regenerativnih i reparativnih procesa kože i veziva, što za rezultat ima svež i zdrav izgled.

Mezoterapija bez igle se preporučuje za:
1. Rehidrataciju i postizanje svežeg izgleda
2. Brzi oporavak koze nakon hemijskih pilinga i laserkih tretmana,
3. Eliminisanje posledica preteranog izlaganja uv zracima (sunce, solarijum),
4. Eliminisanje posledica aerozagadjenja, pušenja, stresa i nezdravog načina života
5. Eliminisanje posledica nepravovremene i neadekvatne nege kože
6. Ublažavanje bora
7. Ublažavanje podočnjaka
8. Popravljanje tonusa
9. Održavanje rezultata postignutih nekom drugom metodom(fileri, botox, nehiruški ili hiruški lifting lica, vrata i dekoltea, klasična mezoterapija).
10.

Prema dosadašnjim iskustvu, najbolji rezultati se dobijaju kada  se tretmani izvode u seriji, od 4- 6 tretmana, sa razmacima 7-10 dana. Tretman se može uraditi i jednokratno, s ciljem postizanja brze rehidratacije i osveženja lica pred neki važan dogadjaj ili kao tretman kontinuirane nege jednom mesečno!